Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Grøn lasagne 03

Grøn lasagne 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12-14 forkogte, grønne lasagneplader
500 g.jordskokker
50 g.smør
1-2 fedhvidløg
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
100 g.reven ost
 salt
 peber
 lidt stødt muskatnød
 ekstra reven ost til drys
 


Opskrift:

Skyl og skræl jordskokkerne. Skær dem i tynde skiver og steg dem blidt sammen med de pressede hvidløgsfed i smørret uden at de tager farve.

Drys melet over og tilsæt den opvarmede mælk lidt ad gangen under stadig omrøring. Lad det koge op under omrøring, til stuvningen er jævn og glat. Tag gryden af varmen og tilsæt den revne ost. Når osten er smeltet smages der til med salt, peber og et nip muskat.

Smør et ovnfast fad og læg skiftevis stuvning og lasagne i lag. Begynd og slut med stuvning. Strø lidt reven ost over og lad lasagnen stå og trække i ca 30 min. Inden den bages i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Eller til den er smukt gylden.

Serveres med tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17524 gange,
og udskrevet 266 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kjeld Møller-Madsen, Vejle  -  2009-10-24 15:45:24
Rigtig god opskrift, som kan bruges som tilbehør til f.eks. kalveculotte. Prøv evt. at komme spinat i soucen, det gør den lidt lettere, og meget, meget lækker.