Sirup, sukker og smør smeltes i en gryde og afkøles. Mel, natron og krydderier sigtes og røres i sirupsmassen skiftevis med kærnemælken. Dejen fyldes i en smurt bradepande på ca. 3 l.
Bagetid: 1 1/4 time ved 150°.
Tips:
Kagen smager bedst, når den ikke spises helt nybagt. Den kan eventuelt glaseres med hvid glasur eller kakaoglasur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(13 stemmer)
Opskriften er vist 48619 gange, og udskrevet 1291 gange.
Kommentarer
Ane Marie - 2016-12-15 12:59:31 Jeg kom 2 tsk bagepulver i og kom lidt mere kærnemælk i. Kagen blev en succes, hele familien elsker den.
Ane Marie - 2016-12-13 21:50:11 Rigtig god sirupskage, jeg tilsatte 2 tsk bagepulver lidt ekstra kærnemælk lidt ekstra krydderier (y)
Svan1 - 2012-02-05 22:04:41 Virkelig elendig m.m. man nyder at rende rundt med en betonklods i mavesækken. Gik i gang med at bage inden helt at have gennemlæst opskriften. Er sikker på den er god, hvis sukkeret bliver pisket med 5 æg, og tilsat noget bagepulver. Ingen gad spise den, så den ligger i skraldespanden :-(
Hanni - 0000-00-00 00:00:00 prøv den med hjemmelavet smørcreme:250 gr blød smør,3 spk hvisd rom,2 tsk vanille,350 g flormelis.nok til 3/4 af bradepanden.
Heidi - 0000-00-00 00:00:00 Uuuuuuummmm. Rigtig god her på en mørk efterårsaften (gerne med regnvejr) når familien skal hygge
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider