Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mors gæstekrans

Mors gæstekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.smør
50 g.sukker
2 æg
50 g.gær
1 spsk.lunken vand
 
 Fyld:
 Remonce af:
75 g.margarine
75 g.sukker
50 g.sukat
50 g.rosiner
50 g.knuste makroner
 
 Pynt:
 æggestryggelse
 groft sukker
 
Opskrift:
Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter mel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Form dejen til en pølse, der rulles eller klappes ud til et stykke på ca 15 cm's bredde og 85 cm's længde. Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå lægges rosiner, sukat og de knuste makroner. Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en smurt plade som krans eller kringle og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Stryges med æggestryggelsen, drysses med groft sukker og bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 220 grader i ca 12 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten.

Tips:

749 - 859


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9906 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Inge overgaard  -  2007-07-30 12:39:28
det er en gammel opskrift som Amo mel engang havde på nogle løse opskrifter, jeg har lavet kransen masser af gange ,men har kommet til at smide min opskrift væk og blev glad da jeg fandt den her.