hakket frossen spinat 500 g. hakket frossen spinat
Oste-sovs: Oste-sovs:
3
spsk.
smør 3 spsk. smør
4
spsk.
hvedemel 4 spsk. hvedemel
4
dl.
mælk 4 dl. mælk
salt salt
revet muskat revet muskat
500
g.
hytteost 500 g. hytteost
50
g.
hasselnøddeflager 50 g. hasselnøddeflager
Opskrift:
Lad spinaten tø og dryppe fri for væde.
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og afbag med den kogende mælk.
Lad det koge godt igennem under omrøring.
Bland spinaten i, kog igennem og smag til med salt og et nip sukker.
Oste-saucen:
Smelt smørret, rør melet i og afbag med den kogende mælk.
Lad saucen koge godt igennem og smag til med salt, peber og revet muskat.
Rør hytteosten i.
Kog lasagnepladerne i vand ca. 3 minutter.
Kog af flere gange og lægges enkeltvis på et viskestykke.
Eller brug forkogte plader.
Læg pladerne skiftevis med spinat, ostesovs og hasselnøddeflager i et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Øverste lag skal være oste-sovs.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
Læg evt. et stykke alufolie over de sidste 10 minutter.
Server med salat og evt. kogt skinke til ikke vegetarer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 22070 gange, og udskrevet 574 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider