Kommentarer
Kirsten - 2015-10-19 22:39:45 Den er himmelsk, pølserne har jeg foruden remoncen lagt rabarber kompot ned kanel, en med æblemos, en med marcipan og chokolade, en med rosiner og appelsin eller citron skal mums den holder ikke til 15 glade mennesker til familiedag😇😇😇😇 englene synger
gretha - 2013-03-15 15:21:11 Jeg har bagt denne kage mange gange, helt tilbage fra 1980 og den var altid populær, havde bare mistet opskriften, derfor søgte jeg på
alletiders kogebog.
Bodil - 2012-08-31 15:44:25 Skøn skøn kage. Smager lidt ligesom wienerbrød. Mælken kan sagtens udskiftes med havre-/risdrik og smørret med mælkefri flydende becel. Min datter har mælkeallergi og hun ÆÆÆLSKER denne kage!
Henriette - 2010-04-09 16:58:29 Virkelig helt fantastisk kage! Den er dog bedste, når den har været frosset ned!
- 2008-05-20 15:39:23 Den er rigtig god!, men det kan godt komme for meget remonce i synes jeg :)
Pernille - 0000-00-00 00:00:00 en eventyrlig dejlig kage, smager som en bid af himlen. Skyerne sætter sig dog lige præcis, der, hvor de ikke skal :o)
- 0000-00-00 00:00:00 opskriften er at finde på en gammel opskrift udgivet af amo og gluten
|