Fyldte horn

Fyldte horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
75 g.smør
1 dl.lunken mælk
35 g.gær
1 æg
2-3 spsk.sukker
 
 Fyld:
 marcipan
 chokoladeknapper
 
 Pynt:
 æg
 sukker
 hakkede mandler
 
Opskrift:
Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra mel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.

Tips:

8 store eller 16 små





karakterer:
Opskriften er vist 16503 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Super gode, prøv med creme og hindbærsyltetøj som fyld.