Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt hvedekrans

Fyldt hvedekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Gærkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
75 g.smør
2.5 dl.mælk
0.75 dl.sukker
0.5 tsk.salt
7-8 dl.hvedemel
1 æg
 perlesukker
 
 Fyld:
100 g.smør
1 dl.sukker
2 dl.malede mandler
2 dl.sukker
2 dl.rosiner
60 g.sukat
 
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. tilsæt mælk og lad det blive fingervarmt. Hæld det over gæren og rør til den er opløst. Tilsæt sukker, salt, og mel, arbejd dejen smidig og lad den hæve under et klæde i ca 40 min.

Læg dejen ud på et melet bord, ælt den igennem og rul den ud til en rektankulær plade, ca 1 cm tyk.

Rør fedtstof, sukker og mandler sammen til fyldet. Bred det over dejen. Drys rosiner og sukat på. Rul dejen fast sammen til en rulle fra langsiden og læg den på en plade med bagepapir. Form den til en krans med sammenføjningen nedad. Klip kransen med en saks og læg hveranden flig til højre, hveranden til venstre. Lad den hæve i ca 20 min.

Pisk ægget sammen, pensl kransen og drys med perlesukker. Bag ved 225 grader C på nederste rille i ca 20 minutter. Lad den køle på en rist under et klæde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7712 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu