Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Trekornsbrød

Trekornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.trekornsblanding (eller bland selv lidt solsikkekerner knækkede hvedekerner og rugkerner)
3 dl.vand
50 g.smør
6 dl.mælk
50 g.gær
200 g.kvark naturel el. hytteost
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
1200 g.hvedemel
 


Opskrift:

Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på. Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes. Hæver i 1 time.

Puttes i forme. Hæver i 1/2 time

Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200 grader C.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21947 gange,
og udskrevet 764 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

NielsPeterBayLæsøe  -  2016-03-03 14:57:48
Brugte en blanding femkornsflager, det gjorde brødene grovere, kan varmt anbefales hvis man er til grov og rustikt brød


Lizzie Juhl  -  2009-02-11 16:33:52
4.gang jeg bager denne, som er rigtig god. Jeg bruger 5-korns blanding, da jeg ikke kunne finde 3-korns første gang. Varmluftsovn 175 gr.i 40-45 min. hilsen en gammel husmor på 72 år.