Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Somun - zeyneps brød

Somun - zeyneps brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.olie
0.5 pk.gær
2 tsk.sukker
6 dl.lunkent vand
 
 Pensling:
 Æg
 Mælk
 


Opskrift:

Ingredienserne blandes og æltes grundigt. Dejen hæver et lunt sted i ca.30 min.., Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min. Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen. Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen sænkes til 200°. Brødene bages i alt i en halv time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11049 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birthe  -  2008-04-23 10:11:09
jeg brugte hvidløgssalt, det gav en rigtig god smag