Ingredienserne blandes og æltes grundigt. Dejen hæver et lunt sted i ca.30 min.., Hvorpå den slås ned og formes til fire små flade brød, der efterhæver i ca. 20 min.
Inden de sættes i ovnen, pensles de med mælke-æggeblandingen. Brødene bages ved 250° til de er lidt brune, hvorefter temperaturen sænkes til 200°. Brødene bages i alt i en halv time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 12439 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Birthe - 2008-04-23 10:11:09 jeg brugte hvidløgssalt, det gav en rigtig god smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider