Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Små olivenbrød

Små olivenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.fuldkornsrugmel
4 dl.kogende vand
1 tsk.salt
1 spsk.olievenolie
25 g.gær
450 g.hvedemel
100 g.grønne olieven med piment
 
 Pensling:
2 spsk.vand
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Kom rugmelet i en skål, hæld det kogende vand over og lad det stå i ca. ½ time. Tilsæt salt og olivenolie og rør gæren ud i den blanding. Kom det meste af melet i og ælt resten af melet i efterhånden, til dejen er smidig. Lad dejen hæve lunt tildækket i ca. 1 time. Skær oliven i skiver. Ælt dejen let igennem og del den i 12 stykker. Tril dem til boller og rul dem flade med en kagerulle, ca. 12 cm i diameter. Fordel olivenskiverne på de flade boller og fold kanterne ind. Tryk godt til, så brødene ikke åbner sig for meget under bagningen. Lad dem efterhæve på pladen i ca. 15 minutter. Pensl med en blanding af olivenolie og vand og bag dem i ca. 15 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7613 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu