Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Små kløverbrød

Små kløverbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.vand
1 spsk.olie
1.5 tsk.groft salt
1.5 tsk.sukker
50 g.fuldkornshvedemel
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 birkes kommen og sesam
 
Opskrift:
Udrør gæren i det lune vand og rør olien i. Bland salt og sukker i fuldkornshvedemelet og rør det i gærvæden. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen til dejen kan æltes blank og smidig. Stil den til hævning ca 45 min på et lunt sted med en omvendt skål over. Ælt dejen sammen og tag 1/3 del fra.Rul resten til mindre, flade boller. Pres hul et hul i nidten med fingrene. Resten af dejen rulles til tynde dejsnore som lægges om bollerne, så de deles i fire. Lad brødene efterhæve 15 min. Pensl med æg og drys skiftevis med kommen, sesam og birkes. Bag brødene ved 225 grader i ca 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4551 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu