Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkesnegle

Skinkesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 g.gær
2 dl.lunken vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.tomatketchup
1 bdt.purløg
1 tsk.tørret oregano
150 g.reven eller hakket skinke
150 g.reven emmentaler
 
Opskrift:
Smuldr gæren og rør det ud i vandet. Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem på bordet. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter. Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca. 30x45 cm. Smør ketchup på dejen. Klip purløget fint og drys det over ketchupen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost. Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader og bag dem ca. 20 minutter på midterrillen, til de er gyldne og gennembagte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14661 gange,
og udskrevet 353 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Trinse  -  0000-00-00 00:00:00
Smager bare virkelig lækkert! Prøv dem!!!