Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sconestrekanter

Sconestrekanter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

KagerRet : Kager - Scones

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.grahamsmel
0.5 tsk.salt
6 dl.hvedemel
250 g.hytteost
3 tsk.bagepulver
4 dl.kærnemælk
 
Opskrift:
Bland de tørre ingredienser i en skål eller foodprocessoren. Tilsæt hytteret og kærnemælk og rør det sammen til en nogenlunde fast dej. Tag dejen op på et melet bord og ælt den med hvedemelet. Form dejen i trekantede stykker. Læg dem på en plade med bagepapir. Bag sconesene midt i en 200 grader varm ovn, ca 25 min. I en varmluftsovn ved 175 grader, ca 30 min. Lad dem køle på en rist under et klæde. Sconesene kan fryses. Tø dem op og lun dem et par min ved 175 grader. Tips: I mikroovnen. Følg opskriften til pkt. 3, læg brødene på dobbelt køkkenrulle lagt på et sammenfoldet viskestykke. Bag på fuld effekt i 2 min. Drej ½ omgang, bag yderligere 2 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20158 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu