Sandwichbrød

Sandwichbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sandwichbrød, billede 4 Sandwichbrød, billede 1 Sandwichbrød, billede 2 Sandwichbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Gær, frisk
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Smelt smørret, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm.
Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad.
Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne.
Lad den hvile tildækket i 20 minutter.

Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen, ca. 45 minutter.


Bag brødet ca. 50 minutter ved 210 grader.

Tips:

Opskriften passer til en form på 3 liter.

Dette sandwichbrød bages i en sandwichform med låg. Brødet kan også bages uden låg og skal da kun bage 30 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 43468 gange,
og udskrevet 896 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11031 (2626 kcal)
KJ pr. Brød 11031 (2626 kcal)
Vægt ialt 1047 gram
Vægt pr. Brød 1047 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1053 KJ (250 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 43.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-06-21 21:01:49
Også godt med 200 g grahamsmel i :-)

  -  2010-09-19 15:30:43
nem at bage :D

Kebab med smørelse  -  2009-10-06 13:28:41
Den er mega god med ekstra smør og ostehovedet