Smelt smørret, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm.
Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad.
Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne.
Lad den hvile tildækket i 20 minutter.
Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen, ca. 45 minutter.
Bag brødet ca. 50 minutter ved 210 grader.
Tips:
Opskriften passer til en form på 3 liter.
Dette sandwichbrød bages i en sandwichform med låg.
Brødet kan også bages uden låg og skal da kun bage 30 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(26 stemmer)
Opskriften er vist 42617 gange, og udskrevet 891 gange.
Energi:
KJ total 11031 (2626 kcal)
KJ pr. Brød 11031 (2626 kcal)
Vægt ialt 1047 gram
Vægt pr. Brød 1047 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1053 KJ (250 kcal) Protein 6.6 gram Fedt 6.1 gram Kulhydrat 43.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2011-06-21 21:01:49 Også godt med 200 g grahamsmel i :-)
- 2010-09-19 15:30:43 nem at bage :D
Kebab med smørelse - 2009-10-06 13:28:41 Den er mega god med ekstra smør og ostehovedet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider