Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Russerbrød

Russerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.mælk
50 g.gær
1.5 spsk.salt
800 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren røres ud i lidt mælk. Resten af mælken lunes og hældes sammen med gær og salt. Melet tilsættes gradvis, indtil dejen er tilpas. Dejen dækkes godt og hviler ca. 20 minutter. Nu deles dejen i to portioner, der hver især formes til et rundt brød. Brødene stilles på pladen, dækkes godt og hæver 1 times tid. De pensles med lidt mælk, drysses med mel og ridses rundt med en skarp hobbykniv. Brødene bages ved 225 grader i ca 25 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11655 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu