Opløs gæren i vandet, og rør salt og olie i. Rør først pastamelet i, og ælt så hvedemelet i, til konsistensen er smidig. Hæver tildækket ½ time. Ælt dejen igennem, og del den i 4. Rul hvert stykke ud til 1 cm tyk cirkel. Efterhæv på pladen med et opvredet viskestykke over i 20 min. Rør tomatpuré, hvidløg og paprika sammen. Tryk fordybninger i brødene med knoerne, og smør blandingen ovenpå. Dryp med olie, og drys med rosmarin. Bag brødene midt i ovnen ca. 20 min ved 200°. Afkøles på rist. Kan fryses.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10167 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 tomatpuren bliver brændt og lugter
- 0000-00-00 00:00:00 smager mildt sagt ikke godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider