Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Landbrød med solsikkekerner

Landbrød med solsikkekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand
120 g.groft rugmel
120 g.knækkede hvedekerner
25 g.gær
2 spsk.olie
1.5 tsk.salt
1.5 dl.hakkede solsikkekerner
450 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 
 Pynt:
0.5 dl.hakkede solsikkekerner
 


Opskrift:

Vand, rugmel og hvedkerner koges sammen 2-3 min. Når blandingen er lunken ((27°) røres gæren ud heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles lunt til hævning dækket med et tørt klæde ca. 1½ time. Dejen slås ned og formes til et aflangt brød. Efterhæver ca. 20 min. Ridses med en skarp kniv, pensles med æg og drysses med solsikkekerner.

Bagetid: 40-45 min ved 200° på nederste ovnribbe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11874 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu