Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Landbrød med krydret skorpe

Landbrød med krydret skorpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.vand
2 tsk.salt
600 g.hvedemel
50 g.margarine
2 spsk.honning
250 g.grahamsmel
 
 Pensling:
2 spsk.sesamfrø
1 tsk.anis
0.5 dl.reven parmesanost
1 æg
 


Opskrift:

Gæren smuldres i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og honning og lad det blive fingervarmt, 35 grader. Hæld det over gæren og rør rundt, til den er opløst. Tilsæt salt, grahamsmel og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen godt igennem, lad den hæve et lunt sted, 40 - 50 min. Vend dejen ud på køkkenbordet med resten af hvedemelet. Del dejen i to dele. Form hver del til et brød og læg dem på en plade. Bland sesamfrø, anis, parnesanost og æg me den gaffel. Blandingen pensles jævnt ud over brødene. Lad dem hæve ca 30 min. Bages ved 200 grader i ca 35 min. til brødene er gyldne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4774 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu