Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælksfletbrød

Kærnemælksfletbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.kærnemælk
3 spsk.olie
2 tsk.groft salt
650 g.4-kornsmel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i kæremælk. Tilsæt olie og salt samt melet ad et par gange, til dejen har den rette konsistens. Ælt dejen godt sammen. Stil den til hævning 40 min. Del den i tre dele og rul hver del til en lang pølse. Læg de tre pølser side om side og flet dem sammen. Form fletningen til en snegl. Lad brødet efterhæve 20 min. Pensel med æg og bag brødet ca 35 min ved 200 grader

Tips:

Brødet er bagt med alle fire kornsorter - hvede, rug, havre og byg. Brødet er flettet og derefter formet som en snegl, det giver et flot og utraditionel brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7997 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu