Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vegetarlasagne

Vegetarlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
  Tomatsovs:
0.5 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Hvid sovs:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pasta:
250 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
   


Opskrift:

Tomatsovs:
Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken" Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli. Tilsæt flåede tomater og krydderier. Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes. Lad sovsen småkoge mens den hvide sovs tilberedes.

Hvid sovs:
Smelt margarine og tilsæt mel. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt. Tilsæt salt peber og muskatnød. Tilsæt reven ost.

Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sovs i, læg herpå lasagne plader, hvid sovs tomatsovs og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge. Afslut med hvid sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (30 stemmer)

Opskriften er vist 33627 gange,
og udskrevet 788 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthe  -  2010-07-28 18:44:44
Har lavet denne lasagne flere gange. Smager dejligt! Jeg tilføjer 2 revne gulerødder og ½ - 1 dl vand i grønsagssovsen. Jeg kører min stavblender igennem grønsagssovsen, det giver en dejlig "lind" mos i lasagnen.30 min - 200 grader. 1,5 potion passer til glas lasagnefadet fra Ikea.


mig  -  2007-03-24 14:02:04
der står ikke hvor lang tid, eller hvor meget ovnen skal opvarmes.