Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indianerbrød

Indianerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.håndvarmt vand
25 g.gær
0.5 dl.olie
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
75 g.gult majsmel
500 g.durumhvedemel
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet. Arbejd dejen igennem og tilsæt mel, så konsistensen bliver passende smidig. Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24 cm i diameter. Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød. Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner. Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med mel og bag dem i 15-20 minutter ved 225 grader på nederste rille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13696 gange,
og udskrevet 242 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

en   -  2008-10-07 12:37:42
den her er virkelig god den hjalp mig med min opgave tak!


nadia  -  2008-06-10 18:08:01
det er en fed opskrift