Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hytteboller

Hytteboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
25 g.smør
25 g.gær
2 dl.lunken vand
125 g.hytteost (ikke for koldt)
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
50 g.sesamfrø
300 g.hvedemel
 


Opskrift:

Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren u heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1 time. Tril dejen pølse og skær den i 12 stykker. Form dem til boller og lad dem efterhæve på pladen i 15-20 minutter. Pensl bollerne med lidt æg eller drys dem med mel. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader på ovnens midterrille. Bollerne kan også bages med en blanding ag groft og fin mel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 23271 gange,
og udskrevet 468 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2011-09-04 20:31:19
Ja, sikke nogle lækre boller. Mange tak for opskriften, har lige lavet dem her til aften. Har dog lige et spørgsmål - er de fryseegnede? :) God søndag, knus fra mig


  -  2011-02-15 00:01:20
Hold op nogle gode boller!! Tak fordi du lige hjalp mig af med det hytteost jeg havde i køleskabet og for opskriften, som helt sikkert skal bruges igen, så lækkert!!


GitteK  -  0000-00-00 00:00:00
Smør kan med fordel erstattes m rapsolie - behøver ikke 25 g, 15g er fint!


GitteK  -  0000-00-00 00:00:00
Solsikkekerner er rigtig lækre at komme i fremfor sesamfrø!


GitteK  -  0000-00-00 00:00:00
100g af melet kan erstattes med anden grovere mel(hvis groverebolle ønskes) - der skal så tilsættes lidt mere vand.