Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, men kun halvdelen af hvedemelet, ælt dejen godt sammen og ælt efterhånden mere hvedemel i, til dejen slipper. Form dejen som en kugle, til den på bagepapir på en plade og lad den hæve tildækket et lunt sted ca. 20 minutter. Pensl med mælk, drys med grahamsmel, stik mogle huller med en gaffel og bag brødet ca. 30 minutter ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 8357 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider