Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hasle brød

Hasle brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
650 g.hvedemel
200 g.rugmel
50 g.gær
1 dl.salatolie
½ l.vand
 salt
 


Opskrift:

Gære opløses i det lunken vand, olien tilsættes. Rugmelen og noget af hvedemelen tilsættes. Saltet skal tilsættes nu (hvis før kan gærcellerne blive ødelagt). Det hele æltes og der tilsættes mer hvedemel efter hånden som det bliver nødvendigt. Dejen stilles til hævning et temperet sted i ca 1½ time, hvor efter dejen lirkes op, formes som brød ( rund lirkning ) og efterhæver i ca 10 - 20 min. gerne oven på ovnen. Brødene skal bage i ca 50 min. Brødene sættes i midten af ovnen (har ingen betydning for bruger med varmluft ovne ), man kan stille et ovnfad i bunden af ovnen med lidt vand i for at få damp i ovnen. Fadet tages ud 5 min før brødene er færdige.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8156 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu