Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter. Del dejen i 3 stykker. Rul lange pølser, der flettes sammen. Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225 grader i 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(35 stemmer)
Opskriften er vist 29175 gange, og udskrevet 479 gange.
Energi:
KJ total 12578 (2994 kcal)
KJ pr. 12578 (2994 kcal)
Vægt ialt 1077 gram
Vægt pr. 1077 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1167 KJ (278 kcal) Protein 7.2 gram Fedt 9.6 gram Kulhydrat 41.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2014-02-22 11:46:53 Uhmm uhm uhmmmmmmmm
Tina - 2009-01-28 14:39:45 Rigtig godt til franskbrød i form, strøget med lidt blå birkis. Dog kan man ikke lune kærnemælken unden den skiller, så jeg bruger lidt vand til at opløse gæren i
mig den ukende - 2008-12-25 14:32:09 ja de smager altså rigtigt godt... jeg har selv smagt dem .. ,men jeg har ikke fletet dem jeg rullede dem som snegle.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider