Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fætterlavnsboller

Fætterlavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Højtid: Fastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dl.mælk
50 g.gær
50 g.sukker
½ tsk.salt
2 æg
100 g.margarine
750 g.hvedemel
 
 Fyld:
 syltetøj eller bagefast creme
 
 


Opskrift:

Lun mælken i en gryde til den er fingervarm. Hæld mælken over i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt sukker, salt, æg og margarine, og rør det med en træske. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt, indtil den er lækker blød. Form dejen til 24 boller. Lad dem hæve 50 minutter. Tryk en fordybning i hver bolle og fyld syltetøj eller creme i fordybningen. Pisk et æg sammen i en kop og pensl rundt om syltetøjet med ægget. Bag bollerne i en 220 grader forvarmet ovn i 12- 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11096 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sa  -  0000-00-00 00:00:00
lyder tilforladelig