Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Foccaiabrød

Foccaiabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
¼ l.lunken vand
½ spsk.salt
400 g.durumhvedemel
 
 Pynt efter smag:
 
 æg
1 spsk.tørret oregano eller 1 spsk tørret rosmarin
3-5 soltørrede tomater
2 fedhvidløg
3-4 spsk.revet muzzarellaost
100 g.oliven
 lidt tomatkoncentrat
 
Opskrift:
Udrør gæren i det lune vand med saltet. Tilsæt hvedemelet i mindre kopfulde, så man hele tiden har styr på konsistensen. Dejen skal slippe skålen, men stadig være på grænsen til det klistrede. Lad dejen hæve ved stuetempereatur under et klæde i 10 minutter. Slå dejen ned og del den i 8-10 flade boller, der hæver 15 minutter på bageplader med bagepapir på. Lige inden de flade brød bages, pensles de med æg og drysses med rosmarin, oregano, hvidløg, oliven, ost, soltørrede tomater eller havd man bedst kan lide samt lidt groft salt. Bages ved 250 grader i 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (32 stemmer)

Opskriften er vist 18919 gange,
og udskrevet 686 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirsten  -  2011-01-19 19:08:40
Virkelig god opskrift - de er meget lækre, og fyldet kan varieres.

vivi  -  0000-00-00 00:00:00
aldeles udmærket