tørret oregano eller 1 spsk tørret rosmarin 1 spsk. tørret oregano eller 1 spsk tørret rosmarin
3-5
soltørrede tomater 3-5 soltørrede tomater
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
3-4
spsk.
revet muzzarellaost 3-4 spsk. revet muzzarellaost
100
g.
oliven 100 g. oliven
lidt tomatkoncentrat lidt tomatkoncentrat
Opskrift:
Udrør gæren i det lune vand med saltet. Tilsæt hvedemelet i mindre kopfulde, så man hele tiden har styr på konsistensen. Dejen skal slippe skålen, men stadig være på grænsen til det klistrede. Lad dejen hæve ved stuetempereatur under et klæde i 10 minutter. Slå dejen ned og del den i 8-10 flade boller, der hæver 15 minutter på bageplader med bagepapir på. Lige inden de flade brød bages, pensles de med æg og drysses med rosmarin, oregano, hvidløg, oliven, ost, soltørrede tomater eller havd man bedst kan lide samt lidt groft salt. Bages ved 250 grader i 10 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(32 stemmer)
Opskriften er vist 19189 gange, og udskrevet 693 gange.
Kommentarer
Kirsten - 2011-01-19 19:08:40 Virkelig god opskrift - de er meget lækre, og fyldet kan varieres.
vivi - 0000-00-00 00:00:00 aldeles udmærket
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider