Kommentarer
noam - 2018-12-18 10:47:49 det er det bedste
Kamilla - 2009-09-28 00:02:10 Brødet som man normalt får serveret på restauranterne i Tyrkiet, hedder "lavas" og kan være lidt svært at lave, hvis man ikke har en stenovn. Men det kan lade sig gøre, har jeg ladet mig fortælle.
Per - 2008-01-23 23:55:48 Æggestrygelse er blot sammenpisket æg.
camilla - 2008-01-23 15:15:07 er der nogen af jer der kan fortælle mig hvad aggestrygelse er jeg er nemlig en dansk pige som skal til at lære det tyrkiske køkken der jeg er kæreste med en tyrker
Mehmet kan - 0000-00-00 00:00:00 ekmek det laver jeg også i min restaurant!!!!
Skagen - 0000-00-00 00:00:00 Det lader til du har ret meget styr på det tyrkiske køkken. Du skulle vel ikke kende opskriften på det tyrkiske brød man får serveret som forret på "næsten" alle restaurenter i Tyrkiet.....
Kurdii ;) - 0000-00-00 00:00:00 Mmm , super super ..
total tyrker! - 0000-00-00 00:00:00 heheh, det er godt at du lægger det her opskrift ind, for det smager rigtigt godt!
... - 0000-00-00 00:00:00 ja det er rigtigt simen og ebru.... bravoooo....
tyrker.... - 0000-00-00 00:00:00 det smager rigitge godt.. self det er tyrkisk... ha ha ha.. made in turkey.....
Ebru - 0000-00-00 00:00:00 Det er rigtigt, Sinem...
Sinem - 0000-00-00 00:00:00 Ekmek betyder brød på tyrkisk. Denne opskrift er en typisk brødopskrift fra Tyrkiet
|