Smelt smørret i en gryde og hæld det i en skål. Tilsæt ymeren og rør gæren ud heri. Kom salt, sukker, grahamsmel og det meste af hvedemelet i skålen og ælt det sammen. Tilsæt mere hvedemel, til dejen har en passende konsistens. Ølt dejen godt igennem og lad den hæve et lunt sted i ca 1 time. Ælt dejen let igennem og kom den i en smurt bradepande på 30x40 cm. Skær den i 20 ruder med en meldrysset kniv. Lad ruderne efterhæve til dobbelt størrelse i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med birkes. Bag dem ved 225 grader i ca. 20 minutter på midterste rille. Bræk ruderne fra hinanden ved servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6939 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider