Tante Elisabeths honningkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes med halvdelen af sukkeret, og resten af sukkeret varmes med honningen. Rør hele tiden, også når massen hældes i æggeblommerne. Mel og bagepulver tilsættes sammen med ingefær og reven appelsinskal, og til allersidst blandes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer 1 3/4 l. Bages på nederste rille på en rist 200 grader i 40-45 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt. Kagen afsvaler 10 min i formen, inden den vendes ud og afsvaler under formen. |
|
Opskriften er vist 11625 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne