Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skovridergårdens krydderkage

Skovridergårdens krydderkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
100 g.smør
250 g.sukker
3 æg
2 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.ingefær
125 g.hvedemel
2 strøgne tsk. bagepulver
1 dl.mager creme fraiche
 


Opskrift:

Smørret røres med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt. Heri blandes krydderier, mel, bagepulver og til sidst creme fraiche.

Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer ca. 1 ½ l., og bager på nederste rille ved 200 grader C i 45-50 minutter. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt, når bagetiden er forbi.

Kagen afsvaler 5-10 minutter, vendes derefter ud af formen og afsvaler på en rist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 18261 gange,
og udskrevet 574 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brian A  -  2015-10-22 11:16:10
En klassiker fra min mors køkken! Giv den evt 50% extra creme fraiche og lidt extra bagepulver. Det gør den lidt en tand mere saftig og luftig. /Brian


Anne Ø.  -  0000-00-00 00:00:00
En dejlig kage, tilsæt evt hakkede valnødder og rosiner, det smager rigtigt godt i.