Smørret røres med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes ét ad gangen, mens der piskes godt. Heri blandes krydderier, mel, bagepulver og til sidst creme fraiche.
Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer ca. 1 ½ l., og bager på nederste rille ved 200 grader C i 45-50 minutter. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt, når bagetiden er forbi.
Kagen afsvaler 5-10 minutter, vendes derefter ud af formen og afsvaler på en rist.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(22 stemmer)
Opskriften er vist 20535 gange, og udskrevet 635 gange.
Kommentarer
Brian A - 2015-10-22 11:16:10 En klassiker fra min mors køkken! Giv den evt 50% extra creme fraiche og lidt extra bagepulver. Det gør den lidt en tand mere saftig og luftig.
/Brian
Anne Ø. - 0000-00-00 00:00:00 En dejlig kage, tilsæt evt hakkede valnødder og rosiner, det smager rigtigt godt i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider