Rør smør og sukker godt.
Rør æggene i et ad gangen.
Vask appelsinerne og riv skallen fint. Pres saften af appelsinerne.
Rør appelsinskal, saft og pomeranstern i dejen. Bland mel og bagepulver og rør det i.
Fordel dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 liter. Bag kagen ca. 1 time og 10 minutter ved 160 grader.
Orangekagen er bedst, hvis den får lov at trække 1 døgn efter bagningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8656 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider