Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orangekage

Orangekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
200 g.smør
200 g.farin
3 æg
50 g.syltet pomeranstern
2 appelsiner
300 g.hvedemel
 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Rør smør og sukker godt. Rør æggene i et ad gangen. Vask appelsinerne og riv skallen fint. Pres saften af appelsinerne. Rør appelsinskal, saft og pomeranstern i dejen. Bland mel og bagepulver og rør det i. Fordel dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 liter. Bag kagen ca. 1 time og 10 minutter ved 160 grader.

Orangekagen er bedst, hvis den får lov at trække 1 døgn efter bagningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8656 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu