Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koldingkage

Koldingkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æg
150 g.rosiner
75 g.valnødder
150 g.sukker
225 g.hvedemel
150 g.smør
2 tsk.bagepulver
250 g.æblemos
½ tsk.salt
1 tsk.kanel
 


Opskrift:

Pisk æggene og sukker let og skummende. Rør det blødgjorte smør i sammen med æblemos, kanel, rosiner og grofthakkede valnødder. Bland mel med bagepulver og salt. Sigt det i og rør dejen sammen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1.5 liter). Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca 1 time. Lad kagen stå en time i formen, før den vendes ud på risten og afkøles. Hakkede hasselnødder eller mandler kan anvendes i stedet for valnøddekerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11927 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne - til Per  -  2009-05-06 15:25:50
Jeg vil foreslå en pænere tone og uden bandeord.


Caroline og Astrid  -  0000-00-00 00:00:00
en super lækker kage. en tilføjelse: smager skide godt med cremefraise. Skal prøves