Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Honningkagen fra Købmandsgården

Honningkagen fra Købmandsgården, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.smør
200 g.honning
150 g.puddersukker, lyst eller mørkt
3 æg
225 g.hvedemel
 strøget tsk bagepulver
2 tsk.kanel
1 toptskingefær
1 toptsk.nellike
 evt. lidt revet skal af 1 appelsin
 
Opskrift:
Honningen må evt. smeltes, hvis den er meget fast, og røres derefter blød med smør og puddersukker. Heri piskes æggene, og til sidst mel med bagepulver og krydderier samt revet appelsinskal. Alt røres let sammen, men dejen skal dog blandes. Kommes i en velsmurt form, der er drysset med rasp og rummer ca.1½ liter. Bager på den nederste rille ved 150-175° i 60 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Lad den afsvale lidt i formen, og derpå vendes den ud og afsvaler på en rist. Er meget fin og saftig, og smager nok bedst med smør!

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 13383 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anja  -  2010-11-13 17:17:02
Sidder lige og spiser et lunt stykke af denne honningkage, med lidt smør på. Den er rigtig rigtig god. Jeg har bagt den uden appelsinskal. Det er ikke sidste gang jeg bager denne kage.....kan klart anbefales!!!