Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage (Sandkageform)

Gulerodskage (Sandkageform), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.gulerødder (Lad dig ikke skræmme :-))
3 æg
300 g.sukker
350 g.hvedemel
2 tsk.vanillesukker
2 tsk.bagepulver
100 g.hakkede hasselnødder
100 g.hakket chokolade
200 g.smeltet smør
 


Opskrift:

Skræl gulerødderne og riv dem på råkostjernet. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel, vanille og bagepulver og vend det i de piskede æg sammen med gulerødder, nødder, chokolade og smeltet smør. Kom dejen i en velsmurt brødform (ca. 2 liter). Sæt kagen i ovnen på nederste rille, og bag dn i 55 min. ved 200 grader.

Man kan komme kanel i, hvis man altså syntes det er sjovt. :-)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)

Opskriften er vist 24542 gange,
og udskrevet 950 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michelle  -  2012-01-24 19:21:44
Verdens bedste kage! Fulgte opskriften til punkt og prikke, og det smagte himmelsk! :-D top karakter herfra!


Line  -  2007-11-05 17:32:50
Meget lækker kage. Gik også trods mindre chokolade og en håndfuld mandler istedet for valnødder. Tog dog kun 40 min i ovn for mit vedkomne


heidi  -  2007-03-10 11:28:23
Super god kage... alle var helt vilde med den. bagte den i muffiens forme og serverede dem med creme fraiche til.


S.H.N  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig luksus kage! Føles dejlig svampet.... prøv den selv...


Dorte Møller  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg syndes det er en super kage som faldt i rigtig god jord hjemme ved os. Dog kan den godt smuller lidt til børn men det gør kager jo


  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en dejlig kage, som er ekstra god dagen derpå. Kan klart anbefales.