Frijsenborgkage

Frijsenborgkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
175 g.margarine
175 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vanille
½ dl.mælk
 
 Fyld:
175 g.æbler (2 stk)
75 g.rosiner
 
Opskrift:
Margarinen røres blød, sukkeret drysses i, hele æg tilsættes - ét af gangen. Mel, bagepulver og vanille sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skylles, tørres og deles. Kærnehuset skæres bort. De skæres i småstykker og blandes i dejen sammen med de skoldede, afdryppede rosiner. Dejen fyldes i en smørsmurt, melstrøet sandkageform, der sættes i en kold ovn og bages i 1 time ved 185°.





karakterer:
Opskriften er vist 10460 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu