Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ellens gode kokoskage

Ellens gode kokoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ellens gode kokoskage, billede 4 Ellens gode kokoskage, billede 1 Ellens gode kokoskage, billede 2 Ellens gode kokoskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.smør
200 g.flormelis
4 æg
75 g.kokosmel
375 g.hvedemel
 strøget tsk bagepulver
 revet skal af 1 vasket appelsin
½ dl.appelsinsaft
½ dl.kaffefløde
 
 Evt. glasur:
2 spsk.kakao
225 g.sigtet florsukker
3-4 spsk.kogende vand
 
 Pynt:
 kokosmel
 


Opskrift:

Du rører smør og florsukker godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen.

En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp.

Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 1 lille time. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt.

Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist.

Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 49443 gange,
og udskrevet 1019 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sofie  -  2014-09-21 10:00:28
Min kage brændte selv om den kun fik 40 min på 200 grader?


Marie  -  0000-00-00 00:00:00
Super god kage. Bliver endnu bedre med chokolade stykker i! Man kan godt bruge appelsinjuice istedet for revet appelsin.