Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun Engelsk Søsterkage

Brun Engelsk Søsterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.margarine
200 g.sukker
2 æg
500 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 brevbagepulver
 rosiner (hvis man er til den slags!)
 


Opskrift:

Margarinen røres godt sammen med de 200 g sukker. Æggene piskes sammen og tilsættes. Melet blandes og kommes i skiftevis med mælken. Rosiner tilsættes evt.

Bages ca. 1 1/4 time ved 185 grader.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (29 stemmer)

Opskriften er vist 30662 gange,
og udskrevet 587 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-04-27 13:26:29
Helt ærligt - dette er jo bare opskriften der står bag på et brev brunt bagepulver. Hvis man skal skrive den af, så tilføj venligst BRUNT bagepulver, ellers bliver den vist lidt tam!


heidi  -  2009-10-11 23:32:47
super god kage godt krydret


Annie  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tilsætter cocktailbær, hakkede hasselnødder, mandler, kandiseret appelsinskal efter smag og selvfølgelig et drys hakkede mandler og sukker på toppen inden kagen puttes i ovnen. Husk evt. at komme stanniol på i slutningen af bagningen


Yvonne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg lavede kagen og puttede lidt reven gulerødder og hakkede hasselnødder i og folk elsker den


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
bør der ikke stå et brev brunt bagepulver?


Benjamin Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil anbefale at der kun bruges 400 g. mel og 2 dl. mælk, ellers mister kagen lidt af den søde smag den er tilegnet.