Brun Engelsk Søsterkage

Brun Engelsk Søsterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :

Ingredienser:
250 g.margarine
200 g.sukker
2 æg
500 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 brevbagepulver
 rosiner (hvis man er til den slags!)
 
Opskrift:
Margarinen røres godt sammen med de 200 g sukker. Æggene piskes sammen og tilsættes. Melet blandes og kommes i skiftevis med mælken. Rosiner tilsættes evt.

Bages ca. 1 1/4 time ved 185 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 34712 gange,
og udskrevet 648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-04-27 13:26:29
Helt ærligt - dette er jo bare opskriften der står bag på et brev brunt bagepulver. Hvis man skal skrive den af, så tilføj venligst BRUNT bagepulver, ellers bliver den vist lidt tam!

heidi  -  2009-10-11 23:32:47
super god kage godt krydret

Annie  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tilsætter cocktailbær, hakkede hasselnødder, mandler, kandiseret appelsinskal efter smag og selvfølgelig et drys hakkede mandler og sukker på toppen inden kagen puttes i ovnen. Husk evt. at komme stanniol på i slutningen af bagningen

Yvonne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg lavede kagen og puttede lidt reven gulerødder og hakkede hasselnødder i og folk elsker den

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
bør der ikke stå et brev brunt bagepulver?

Benjamin Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil anbefale at der kun bruges 400 g. mel og 2 dl. mælk, ellers mister kagen lidt af den søde smag den er tilegnet.