Brun Engelsk Søsterkage

Brun Engelsk Søsterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.margarine
200 g.sukker
2 æg
500 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 brevbagepulver
 rosiner (hvis man er til den slags!)
 
Opskrift:
Margarinen røres godt sammen med de 200 g sukker. Æggene piskes sammen og tilsættes. Melet blandes og kommes i skiftevis med mælken. Rosiner tilsættes evt.

Bages ca. 1 1/4 time ved 185 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 37812 gange,
og udskrevet 696 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-27 13:26:29
Helt ærligt - dette er jo bare opskriften der står bag på et brev brunt bagepulver. Hvis man skal skrive den af, så tilføj venligst BRUNT bagepulver, ellers bliver den vist lidt tam!

  -   2009-10-11 23:32:47
super god kage godt krydret

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg tilsætter cocktailbær, hakkede hasselnødder, mandler, kandiseret appelsinskal efter smag og selvfølgelig et drys hakkede mandler og sukker på toppen inden kagen puttes i ovnen. Husk evt. at komme stanniol på i slutningen af bagningen

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg lavede kagen og puttede lidt reven gulerødder og hakkede hasselnødder i og folk elsker den

  -   2005-01-01 01:01:01
bør der ikke stå et brev brunt bagepulver?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil anbefale at der kun bruges 400 g. mel og 2 dl. mælk, ellers mister kagen lidt af den søde smag den er tilegnet.