hakkede nødder og rosiner 1 dl. hakkede nødder og rosiner
1
tsk.
kanel (kan udelades) 1 tsk. kanel (kan udelades)
2
dl.
creme fraiche 2 dl. creme fraiche
Fyld: Fyld:
abrikosmarmelade abrikosmarmelade
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt så resten af ingredienserne undtagen creme fraiche, som røres i til allersidst. Dejen hældes i en smurt sandkageform og bages ved 180C i ca. 50 min. Når birkeskagen er kold, deles den i to eller tre lag, som smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, og kagen lægges sammen igen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11175 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider