Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin-sandkage

Appelsin-sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
kage 1 kage
Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Appelsin-sandkage, billede 4 Appelsin-sandkage, billede 1 Appelsin-sandkage, billede 2 Appelsin-sandkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
65 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   
  Glasur:
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   


Opskrift:

Margarine og sukker røres grundigt. Æggene piskes i, et ad gangen. Mel med bagepulver røres i sammen med appelsinsaft og reven skal. Fyldes i en aflang smurt form, kan også bages i mindre former med kortere bagetid.

Ovn:
175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. På den afkølede kage kan lægges glasur rørt med flormelis, appelsinsaft og skal- eller der koges en lage af de samme dele, den hældes varm over kagen med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (48 stemmer)

Opskriften er vist 97148 gange,
og udskrevet 2924 gange.


Energi:
KJ total 8450 (2011 kcal)
KJ pr. kage 8450 (2011 kcal)
Vægt ialt 740 gram
Vægt pr. kage 740 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1141 KJ (271 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 34.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2014-05-24 16:09:55
Det er en udmærket kage. Saft fra en hel appelsin til glasur var ALT for meget. Tror jeg puttede 300 gram flormelis i! Og glasuren var alligevel ret flydende. Men for meget glasur skadede ikke ;)


Viktor  -  2013-01-28 13:18:21
Det er den bedtse kage jeg har smagt, fuck den er god! :-)


irak  -  2011-05-25 12:32:41
Jeg synes den er dårlig fordi den er svært at lave og den smager af ingen ting


mig  -  2010-10-12 19:11:27
hvorfor vil den ikke hæve??


Michelle   -  2010-06-27 18:28:19
den smager rigtig godt -men jeg brugte appelsin juice jjjuuummmm


vibeke  -  2010-02-25 17:42:01
ejjjj den er bare god denne opskrift prøv den med banan,appelsin,og en pose hvide chokolade knapper


  -  2009-01-21 22:40:17
til glasuren skal man bare bruge citron saft i stedet for appelsin saft mums


Margit  -  2008-12-23 13:11:40
Jeg kogte en lage af saft fra en appelsin og ½ dl sukker - den hældte jeg over den varme kage. Det virkede godt og gav en saftig kage.


Dorthe og Søren  -  2008-04-14 20:12:23
Super kage, nem at lave, men lidt kedelig glasur.


den bedste kok  -  2008-03-26 15:43:52
nem og og smager godt.. , men også helst uden glasur.. :-)


sofie og anne  -  2007-05-13 18:12:43
den var rigtig god. Men glasuren var ikk" så god


verner  -  2007-03-05 13:24:37
Det er min generalprøve udi bagningens kunst, hvad angår skærekager. :-)


sandra  -  0000-00-00 00:00:00
den var rigtig god**