Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















3 minutters sandkage

3 minutters sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 20 minutter

Indsendt :


3 minutters sandkage, billede 4 3 minutters sandkage, billede 1 3 minutters sandkage, billede 2 3 minutters sandkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  evt. 3-4 tsk. vanillesukker


Opskrift:

Sukker og smør piskes sammen, æg piskes i et af gangen, til sidst vendes mel, bagepulver og evt. vanillesukker i.

Hældes i en smurt sandkageform ca. 1½ l.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn ca 1 time og 15 minutter på næstnederste riller.

Mærk efter med en strikkepind eller kødnål om kagen er gennembagt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1033 stemmer)

Opskriften er vist 994271 gange,
og udskrevet 22914 gange.


Energi:
KJ total 17101 (4071 kcal)
KJ pr. Pers. 2850 (678 kcal)
Vægt ialt 1040 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1644 KJ (391 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 22.3 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2019-05-22 16:24:11
Til Sarah, har du brugt varmluft ???


kage  -  2019-05-11 17:41:55
synedes at det skal være korrekte mål selv om det er mere end 6 per men ellers god


Manja  -  2019-05-07 17:56:21
Kagen satte sig fast i bunden, selvom jeg smurte med smør. Jeg bagte den ca 35 min ved 170 almindelig og så var den færdig. Forstår godt den bliver sort hos andre der bager den 5 kvarter


Sara Villadsen  -  2019-03-07 12:55:10
Min mangler 30 min er er også total sort. Har sat ovnen på 180 grader og ellers som anvist :-(


Emma  -  2018-12-16 09:10:39
Rigtig go kage. Jeg putter 1-11/2 æble i isme tern. Så blir den lækker og selv efter to dage ( hvis der er mere tilbage) er den slet ikke tør.


June  -  2018-09-27 02:13:20
Jer der oplever, at kagen bliver sort, bager I mon ved varmluft? Hvis det er tilfældet skal temp. skrues ned til 160 grader, i stedet for 180 grader, da varmluft bager hårdere, end almindelig ovnvarme gør. 180 grader på varmluft svarer i virkeligheden til omkring 200 grader, så det er klart, at jeres kager bliver sorte, hvis I benytter denne type ovnvarme.


Per  -  2018-08-22 17:53:27
De som oplever den bliver sort, er det ikke fordi I bruger varmluft ???


Tut  -  2018-08-09 14:04:21
I en anden opskrift fra Dr. Oetker skriver han at de skal have 45 min og skal stå i åben ovn til den er kold.


kagekonen123  -  2018-08-01 15:33:44
Kagen virker ikke, den render over men bliver samtidig kulsort? Har fulgt opskriften som den står skrevet, og kan ikke finde ud af hvad der er gået galt


Stine  -  2018-06-23 11:06:59
Den blev knastør, det er som om den mangler mælk el.lugn.


Martin  -  2018-04-27 17:26:05
Den skal absolut ikke have 1 time og 15 min. Var kulsort efter 3 kvarter. Så varmegrader og tid stemmer ikke overens!


Calanola   -  2018-04-25 19:34:24
Rigtig god kage, især når man tilføjer et par bananer og bruger smør i stedet for margarine 😁😁


christian  -  2018-04-05 16:34:23
Kagen skal MAXIMUM have 40 minutter i to smurte bageforme...ellers bliver den kul kul sort...pas på...venlig hilsen christian


Lone  -  2018-03-05 00:36:24
God kage :) Men man skal ikke bruge 3-4 tsk af vanillasukker,nøjes med en enkelt,bliver hurtig bitter ved for meget ;)


Christian  -  2018-02-24 09:37:18
Den er sort når den kommer ud af ovnen. Jeg tror i skal rette temperatur eller bagetid...


  -  2018-01-10 15:41:39
ELSKER DEN!!!!. Jeg bager den næsten være gang jeg bager😍😍😍😍SÅ LÆKKER. Go' opskrift


  -  2017-12-29 13:53:05
der står ikke hvor meget smør der skal i


inge (12 år)  -  2017-11-23 15:29:10
jeg har bagt denne kage mange gange med det er stadig fantastisk. og her er et tip hak noget mørk chokolade og kom det i så bliver den bare helt fantastisk mere de den allerede er :)


Katrine  -  2017-09-25 22:53:58
God kage, hvis man ellers sørger for at give den 15 min og ikke 1 time og 15 min.


Sabrina   -  2017-08-19 23:05:46
Så lækker og nem jeg bager den som regel helt efter opskriften til en hyggelig aften... til fødselsdage kommer der m og ms i hvis det er til ungerne og til de voksne rosiner vendt i Rom 😉


  -  2017-07-07 20:28:47
Tilsæt æblestykker der er vendt i sukker og kanel.


Camilla   -  2017-06-13 14:21:40
Go sandkage


the one   -  2017-04-08 13:57:26
den er nem at lave og smager godt mums men det er lidt forvirrende når der står smør i forklaringen og der hvor der står alle ingredienserne står der magerine


April  -  2017-03-14 16:40:45
Den er god, men vil anbefale lidt citron skrald og noget hakket chokolade.


mig  -  2017-02-19 17:31:46
den er lækker men jeg anbefaler at i putter chokolade stykker eller vis i vil chokolade overtræk


John J  -  2016-10-29 05:54:28
For smagens skyld: Smør! Altid smør!


Deanne Lilje  -  2016-10-13 11:47:47
Dejlig sandkage, jeg kommer hakkede valnødder i og rom marinerede jordbær med flødeskum på et stk sandkage. guf.


Isabella Josefine   -  2016-08-13 17:14:04
Det tager ikke 3 minutter.


anna 12 år  -  2016-06-27 11:14:14
den skal altså ikke bages 1 time og 15 min. kun i 15 min men god kage


Inger   -  2016-04-17 13:51:05
Hurtig og nem at lave og rigtig lækker. Jeg kan godt lide at komme skal fra en citron i og drysse med perlesukker og hakkede nødder ovenpå, men det er en smag sag. Til børn er det rigtigt fint med en håndfuld mini chokoladeknapper i dejen og evt. farvet glasur ovenpå.