stor eller 2 små bananer 1 stor eller 2 små bananer
2
æg 2 æg
½
dl.
yoghurt ½ dl. yoghurt
5
dl.
hvedemel 5 dl. hvedemel
½
dl.
pecannødder ½ dl. pecannødder
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
smør og mel til formen smør og mel til formen
Opskrift:
Pisk olie, honning og æg sammen i en stor skål til en rigtig luftig masse. Bland mel, bagepulver og bikarbonat godt. Mos bananerne helt f.eks. med en gaffel. Vend først melblandingen og derefter forsigtigt bananmos, yoghurt og pecannødder i æggedejen. Hæld dejen i en smurt og melet form og bag kagen ved 180 grader på midterste rille i ca 1 time til den har fået farve og er gennembagt. Servér kagen lun eller kold.
Tips:
I stedet for pecannødder kan du bruge andre nødder, eller helt undlade dem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9731 gange, og udskrevet 173 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider