| |
|
Smørrebrødskager
Smørrebrødskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | dl. | sirup1 dl. sirup | 2 | dl. | farin2 dl. farin | 1 | tsk. | stødt ingefær1 tsk. stødt ingefær | 1 | | citron reven skal heraf1 citron reven skal heraf | 125 | g. | smør125 g. smør | 1 | dl. | kaffefløde1 dl. kaffefløde | 0.5 | tsk. | bikarbonat0.5 tsk. bikarbonat | 7.5 | dl. | hvedemel7.5 dl. hvedemel | | | |
| |
Arbejd sirup, farin, ingefær, citronskal, fedtstof og fløde sammen i en skål.
Bland bikarbonat med det meste af melet og tilsæt det efterhånden mens du arbejder dejen sammen.
Tag dejen op når den begynder at blive fast og ælt resten af melet ind i den på et melet bord.
Stil dejen koldt 30 min.
Rul dejen ud til en ca 4 mm tyk plade og stik runde kager ud med et glas eller ligende, ca 10 cm i diameter.
Læg kagerne på en plade med pagepapir eller en godt smurt plade.
Bag kagerne ved 200 grader i ca 10 min.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9
(9 stemmer)
Opskriften er vist 12020 gange, og udskrevet 86 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Bodil - 2019-06-15 18:27:30 Dette er ikke en smørrebrødskage
Ida - 2012-03-22 13:11:16 Er bikarbonat natron eller bagepulver? :)
|
|