Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parmesanbrød

Parmesanbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
3 dl.mælk
50 g.gær
8 dl.hvedemel
1 tsk.salt
1 dl.reven parmesanost
1 spsk.oregano
 smør til formen
 smeltet smør til formen
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og varm det, til det er fingervarmt. Smuldr gæren i en skål og hæld dejvæsken over, rør rundt. Bland mel, salt, ½ dl parmesanost og ½ spsk oregano. Kom det i skålen. Arbejd dejen smidig og lad den hæve til dobbelt størrelse, ca 30 min. Læg dejen ud på et bord og rul den ud til en længde. Skær længden i tyve stykker. Form stykkerne til runde boller og læg 14 af bollerne i 2 rækker i en smurt, aflang form, ca 2 l. Pensl bollerne med smeltet smør. Placér resten af bollerne ovenpå i rillen mellem de 2 rækker, pensl med fedtstof og drys resten af osten blandet med resten af oregano over. Dæk det til og lad det hæve i 30-35 min. Bages ved 200 grader i ca 40 min på nederste rille. Lad brødet køle og vend det ud på en rist.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8428 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Paul  -  2010-10-31 14:20:42
meget let at lave og med nemme ingredienser. Lad lige brødet køle lidt før du tager den ud af formen ellers hænger den ikke så godt sammen.