Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lavasj (russisk brød)

Lavasj (russisk brød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
1/4 pk.gær
1 tsk.salt
 dl.vand
 Hvedemel
 En smule olie
 


Opskrift:

Gæreen opløses i lunt vand og æltes sammen med salt og mel. Dejen bearbejdes meget grundigt til den er gennemsmidig og lige netop slipper fingerne.

Så hælder man en sjat olie i en skål, dejen rulles i olien og står et lunt trækfrit sted, til hævning i 3 timer.

Derpå slår man dejen ned og deler den i 10 stykker, der formes som boller. De anbringes igen til hævning i 30 minutter, dækket af et viskestykke.

Bollerne slås ned med hånden og hver af dem prikkes en fem-seks steder med en gaffel. De bages ved ca. 230°, indtil de er gyldne, dvs. Ca. 7-8 minutter.

Den slags brød er gemmebrød, som ikke tager skade af at tørre lidt ud. De kan altid fugtes og varmes igen i en ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13053 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit  -  2010-04-26 15:19:51
Hvormeget mel skal der bruges ??