finthakket dild eller persille 1 dl. finthakket dild eller persille
6½
dl.
hvedemel 6½ dl. hvedemel
1
spsk.
estragon 1 spsk. estragon
2½
dl.
grahamsmel 2½ dl. grahamsmel
Opskrift:
Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og lad det blive fingervarmt. Hæld dejvæsken over gæren og rør til gæren er opløst. Bland hvedemel, grahamsmel og salt. Rør melblandingen i væsken og arbejd dejen blank og smidig. Lad dejen hæve overdækket på en varm plads uden træk i ca 45 min. Bland imens hytteosten med dild eller persille samt estragon. Læg dejen på et melet bord og arbejd den blank igen. Rul den derefter ud til en aflang plade. Fordel hytteostblandingen på dejen og rul den sammen. Del rullen i 2 stykker, læg dem på en plade og lad dem hæve 15-20 min. Pensl dem med vand og bag dem ved 225 grader på midterste rille i ca 30-35 min til de har fået farve. Lad brødene køle lidt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 17584 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider