Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brød med hytteost og grønt

Brød med hytteost og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
½ spsk.salt
3 spsk.smør
150 g.hytteost
4 dl.vand
1 dl.finthakket dild eller persille
 dl.hvedemel
1 spsk.estragon
 dl.grahamsmel
 


Opskrift:

Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og lad det blive fingervarmt. Hæld dejvæsken over gæren og rør til gæren er opløst. Bland hvedemel, grahamsmel og salt. Rør melblandingen i væsken og arbejd dejen blank og smidig. Lad dejen hæve overdækket på en varm plads uden træk i ca 45 min. Bland imens hytteosten med dild eller persille samt estragon. Læg dejen på et melet bord og arbejd den blank igen. Rul den derefter ud til en aflang plade. Fordel hytteostblandingen på dejen og rul den sammen. Del rullen i 2 stykker, læg dem på en plade og lad dem hæve 15-20 min. Pensl dem med vand og bag dem ved 225 grader på midterste rille i ca 30-35 min til de har fået farve. Lad brødene køle lidt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16036 gange,
og udskrevet 225 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu