Brød med hytteost og grønt

Brød med hytteost og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
½ spsk.salt
3 spsk.smør
150 g.hytteost
4 dl.vand
1 dl.finthakket dild eller persille
 dl.hvedemel
1 spsk.estragon
 dl.grahamsmel
 
Opskrift:
Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og lad det blive fingervarmt. Hæld dejvæsken over gæren og rør til gæren er opløst. Bland hvedemel, grahamsmel og salt. Rør melblandingen i væsken og arbejd dejen blank og smidig. Lad dejen hæve overdækket på en varm plads uden træk i ca 45 min. Bland imens hytteosten med dild eller persille samt estragon. Læg dejen på et melet bord og arbejd den blank igen. Rul den derefter ud til en aflang plade. Fordel hytteostblandingen på dejen og rul den sammen. Del rullen i 2 stykker, læg dem på en plade og lad dem hæve 15-20 min. Pensl dem med vand og bag dem ved 225 grader på midterste rille i ca 30-35 min til de har fået farve. Lad brødene køle lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 20609 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu