Brød med hytteost og grønt
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og lad det blive fingervarmt. Hæld dejvæsken over gæren og rør til gæren er opløst. Bland hvedemel, grahamsmel og salt. Rør melblandingen i væsken og arbejd dejen blank og smidig. Lad dejen hæve overdækket på en varm plads uden træk i ca 45 min. Bland imens hytteosten med dild eller persille samt estragon. Læg dejen på et melet bord og arbejd den blank igen. Rul den derefter ud til en aflang plade. Fordel hytteostblandingen på dejen og rul den sammen. Del rullen i 2 stykker, læg dem på en plade og lad dem hæve 15-20 min. Pensl dem med vand og bag dem ved 225 grader på midterste rille i ca 30-35 min til de har fået farve. Lad brødene køle lidt.
|
|
Opskriften er vist 20609 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne