Gær udrøres i den lune mælk, kvark, salt og margarine tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, og dejen æltes til sidst, forhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Dejen slås ned og æltes godt igennem. Formes til 1 lille rundt franskbrød, efterhæver ca. 20 minutter. Brødet ridses og pensles, drys med fuldkornsmel. Bag brødet ved 200 grader i ca. 40 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9075 gange, og udskrevet 208 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider