Kronens kage

Kronens kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.sukker
3 æg
3 mellemstore kogte kartofler
150 g.mandler
1 citron reven skal heraf
 
 smør til formen
 
Opskrift:
Rør fedtstof og sukker luftig. Del æggene, hæld æggeblommerne i og rør kraftigt. Gem æggehviderne.

Pres eller mos kartoflerne fint og mal mandlerne. Bland kartofler, mandler og reven citronskal i dejen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtig i. Hæld derefter dejen i en velsmurt form, der rummer ca 1 ½ l.

Bag kagen ved 175 grader på midterste rille i 1-1 1/4 time. Lad kagen køle og servér den lunken eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 9804 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu