Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kronens kage

Kronens kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.sukker
3 æg
3 mellemstore kogte kartoffler
150 g.mandler
 reven skal af 1 citron
 smør til formen
 
Opskrift:
Rør fedtstof og sukker luftig. Del æggene, hæld æggeblommerne i og rør kraftigt. Gem æggehviderne. Pres eller mos kartoflerne fint og mal mandlerne. Bland kartofler, mandler og reven citronskal i dejen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtig i. Hæld derefter dejen i en velsmurt form, der rummer ca 1 ½ l. Bag kagen ved 175 grader på midterste rille i 1-1 1/4 time. Lad kagen køle og servér den lunken eller kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7270 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu