Kronens kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og sukker luftig. Del æggene, hæld æggeblommerne i og rør kraftigt. Gem æggehviderne.
Pres eller mos kartoflerne fint og mal mandlerne. Bland kartofler, mandler og reven citronskal i dejen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtig i. Hæld derefter dejen i en velsmurt form, der rummer ca 1 ½ l. Bag kagen ved 175 grader på midterste rille i 1-1 1/4 time. Lad kagen køle og servér den lunken eller kold. |
|
Opskriften er vist 9804 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne