gær (3/4 pk gær af 50 g) 3/4 pk. gær (3/4 pk gær af 50 g)
3
spsk.
olie 3 spsk. olie
2
tsk.
salt (lidt under) 2 tsk. salt (lidt under)
300
g.
sigtemel 300 g. sigtemel
525
g.
hvedemel (ca.) 525 g. hvedemel (ca.)
Opskrift:
Trekornsblandingen og kogende vand blandes og står ca. 10 minutter. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned, deles i 27 stykker, der formes til små brød. Lægges ret tæt ved siden af hinanden i en bradepande. Efterhæver ca. 15 minutter. Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200 grader C. Når brødene er bagt, brækkes de fra hinanden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5952 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Vibeke - 2008-02-24 20:53:15 Det er rigtig smart at kunne bage så mange små brød ad gangen. Jeg bruger en 5-korns færdigblanding fra Rema, og så bruger jeg et mix af andre kornsorter (bla. hvid hvede og durummel samt alm. hvedemel) Mine børnebørn elsker de små brød.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider