Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Minitrekornsbrød

Minitrekornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 27 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.hele hvedekerner
100 g.hele rugkerner
100 g.solsikkekerner
3 dl.kogende vand
3 3/4 dl.ymer / tykmælk
3/4 pk.gær (3/4 pk gær af 50 g)
3 spsk.olie
2 tsk.salt (lidt under)
300 g.sigtemel
525 g.hvedemel (ca.)
 
Opskrift:
Trekornsblandingen og kogende vand blandes og står ca. 10 minutter. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned, deles i 27 stykker, der formes til små brød. Lægges ret tæt ved siden af hinanden i en bradepande. Efterhæver ca. 15 minutter. Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200 grader C. Når brødene er bagt, brækkes de fra hinanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5814 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vibeke  -  2008-02-24 20:53:15
Det er rigtig smart at kunne bage så mange små brød ad gangen. Jeg bruger en 5-korns færdigblanding fra Rema, og så bruger jeg et mix af andre kornsorter (bla. hvid hvede og durummel samt alm. hvedemel) Mine børnebørn elsker de små brød.