Smuldr gæren i en skål, hæld mælken over og rør til gæren er opløst. Tilsæt smeltet smør, salt,æg, safran og 5 dl af melet. Arbejd dejen jævn og smidig. Tilsæt mere mel efterhånden, til dejen bliver fast. Lad dejen hæve mindst 10 min eller til dobbelt størrelse under et viskestkke. Læg dejen på et melet bord og arbejd den smidig. Form den til en lang rulle og del den i 24 stykker. Rul hver bid ud til en ca 30 cm lang snøre og form kringler direkte på en smurt plade. Lad kringlerne hæve i 20-25 min. Pisk kringlerne med sammenpisket æg og bag dem ved 250 grader på midterste rille i ca 8 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6505 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider